Make your own free website on Tripod.com

Seinmiddelalderen

-         Et prosjekt av 7 klasse på Emma Hjort Skole –

-          

 

Velkommen skal dere være! Dere har nå 4 skoletimer på å fullføre en hjemmeside som skal ha en fin oversikt over vår prosjektuke! Denne siden vil bli brukt av andre klasser, slik at nå har dere mulighet til å skape historie for deres kull ! På denne gruppa skal det være rolig. De som bråker blir sendt ut og får ikke lov til å fortsette på gruppa. Hvis dere skal bruke internett for å gjøre research vit at dere har skrevet under en ed her på skolen ang. surfing på nettet. Vi tillater ikke surfing på andre tema enn middelalderen. Spør lærer hvis du lurer på noe. Det er lagt til rette for at mange av dere må jobbe hjemme, spesielt med innføring. Gjør du dette til imorgen er det bare å klippe og lime og kose seg med å velge layout.

 

For de av dere som er erfarne hjemmeside-lagere er dere flott ressurs på gruppa! Html-koding, frames og lignende kan være en flott vri på hjemmesiden!

 

Dagsplan for onsdag : Vi skal fordele emner og velge samarbeidspartnere. Oppgaver skal fordeles og alle må føre inn på data. I dag blir en research dag. Vi skal finne alt råstoff og bearbeide det. Bruk notater, Midgard og relevant stoff på nettet. Husk å lagre hjemmesider dere henter info/bilder fra. Disse bruker vi til å lage en større lenke-side, slik at andre elever kan klikke seg inn på dette.  De forskjellige emnene skal inneholde bilder og her er det nødvendig å gjøre litt research! Spør bibliotekdamen hvis dere har lyst til å scanne noe fra andre bøker. Bilder kan dere også finne hjemme, slik at alt er klart til torsdag.

 

Dagsplan for torsdag : Nå er alt gjort ferdig, så nå mangler vi bare layout ! Nå skal vi klippe og lime fra word-dokumenter og tilrettelegge hjemmesiden. Husk bilder !

 

Denne siden er laget av student Elin

Sist oppdatert 18.11.03